Despre Noi

Optim Consulting

Optim Consulting este o companie specializata în accesarea fondurilor nerambursabile in toate domeniile de interes si oferă o gama larga de servicii de consultanta în business. Prin serviciile sale, Optim Consulting oferă clienților săi servicii complete de elaborare, implementare, decontare a cheltuielilor și monitorizare a proiectelor cu finanțare nerambursabilă atat de la Uniunea Europeană, cat și de la Guvernul României.

Optim Consulting a fost infiintata de o echipa cu experienta în domeniul finantarilor incepand cu anul 2010. Expertiza noastră este completata de colaboratorii nostri, specializati in urmatoarele servicii: consultanta juridica, punând la dispoziția clientilor servicii complete ce țin de dreptul afacerilor, drept comercial si protecția datelor, dreptul muncii, resurse umane, contabilitate si fiscalitate.

Agenția de consultanta Optim Consulting aplica un model nou de antreprenoriat “Business Social Orientated”, fiind o afacere responsabila social, care promovează activ dezvoltarea durabila a comunității din care face parte. Misiunea companiei este de a veni în sprijinul tinerilor care doresc sa facă antreprenoriat sau doresc sa acceseze fonduri nerambursabile, insa nu detin informațiile necesare.

Misiunea noastră

Sa ne afirmam ca un partener loial si furnizor competitiv de solutii de consultanta fonduri europene, capabil sa satisfaca nevoile specifice ale clientilor prin servicii de inalta calitate si decizii inovationale si flexibile.

Sursa ideilor bune si a solutiilor eficiente consta in forta
parteneriatului cu fiecare client.

Viziunea noastră

Integritate

Reprezinta principiul de baza al conduitei profesionale a echipei noastre consolidand relatiile de incredere si respect reciproc intre parteneri. Respectam standardele de specialitate si etica profesionala si avem aceleasi asteptari privind respectarea principiilor fundamentale de etica in afaceri.

Responsabilitate

Suntem responsabili pentru fiecare proiect in parte, motiv pentru care transmitem informatiile, cunostintele si recomandarile noastre numai dupa ce intelegem obiectivele misiunii si ne asiguram ca propunem cea mai buna directie de actiune.

Profesionalism

Suntem hotarati sa ne mentinem printre cei mai buni din sfera noastra profesionala, scop in care mentinem si consolidam competentele profesionale si acordam o atentie deosebita perfectionarii profesionale.

Transparenta

Transparenta in activitatea desfasurata reprezinta un alt principiu pe care il respectam atunci cand colaboram cu partenerii nostri. Suntem pe deplin constienti de faptul ca doar astfel suntem capabili sa generam incredere, sa construim relatii pe termen lung si sa ne atingem obiectivele propuse.

Optim Consulting

Servicii profesionale
de consultare şi elaborare proiecte

Ai nevoie de consultanță pentru accesare fonduri europene nerambursabile?