Afaceri mici pentru femei

1. Organizator Petreceri Copii

Una dintre cele mai cool idei de afaceri mici pentru femei, organizarea de evenimente pentru copii aduce si cele mai mari satisfactii. Copii iubesc petrecerile si de aceea cererea pentru organizatori de petreceri este mare, in special in zonele urbane. Vei invata bazele, avand posibilitatea mai apoi sa te extinzi spre zonele corporate sau wedding planning.

2. Designer Interior

Persoanele creative carora le place sa decoreze incaperile pot profita de aceasta idee de afaceri profitabila. Nu e o idee rea sa ai un birou, unde le poti arata clientilor mostre de materiale, poze, etc, insa nu este neaparat necesar. Biroul poate fi o incapere la tine acasa, sau te poti intalni cu clientii la sediul / domiciliu lor.

3. Afaceri in domeniul Modei

Va recomandam o paleta larga de idei afaceri in domeniul modei, care se pot demara de acasa: designer vestimentar, consultant vestimentar (sfatuieste clientii, in general personalitati, dar nu numai, cu privire la stilul pe care ar trebui sa il adopte, alegand si vestimentatia pentru acestia), croitoreasa, etc.

4. Designer grafic

Nevoia de designeri grafici a crescut recent si la noi, dar mai ales in strainatate. Daca te pasioneaza designul si esti creativa, insa esti noua in domeniu, un prim pas ar fi sa participi la un curs unde vei invata principiile de baza. Daca alegi sa faci design grafic de acasa si nu la un angajator, aceasta iti va permite sa iti organizezi timpul si sa lucrezi cat de mult sau putin doresti.

5. Blogging

Poti sa iti desfasori activitatea acasa, in ritmul pe care il dorestisi ti se potriveste.

6. Ofera cursuri de gatit

Te-ai gandit sa ii inveti pe altii sa gateasca? E o idee buna sa castigi bani si sa intalnesti oameni noi. Sau poti chiar sa inregistrezi modalitatea de preparare a diverse retete culinare si sa uploadezi videourile pe YouTube.

7. Wedding Planner

Organizarea nuntilor este un subiect intens discutat si incarcat de emotie, potrivit persoanelor cretive, necesitand insa multa munca.

8. Ore de Engleza

Cunostiintele de lmba Engleza pot fi valorificate prin aceasta idee de afacere clasica. Vei avea nevoie de o incapere pentru desfasurarea orelor in cazul in care elevii vor veni la tine acasa. Pe de alta parte poti alege sa mergi tu la elevi acasa, multi prefera aceasta varianta.

9. Instructor Yoga

Curentul a prins si la noi in tara, multe persoane au inceput sa faca Yoga dorindu-si sa se mentina mai sanatosi. Poti incepe de acasa, nu ai nevoie de o sala. Una dintre cele mai cool idei de afaceri cu potential de crestere in 2020.

10. Deschide un gift shop

Deschiderea unui magazin de cadouri este o idee buna pentru cei ce pot sa lucreze full time si dispun de capitalul necesar. Ai nevoie de o locatie, ttrebuie sa gasesti produsele caer se vand bine si furnizorii pentru acestea. Sau poti opta pentru un stand la inceput, diminuand necesarul investitiei.

Ai nevoie de mai multe informații?

Vrei să-ți începi Afacerea cu Fonduri Europene Nerambursabile?

„Secretul succesului in viata unui om este cel de a fi pregatit pentru sansa sa atunci cand aceasta apare.”

Earl of Beaconsfield

Ai nevoie de consultanță pentru accesare fonduri europene nerambursabile?