Afaceri cu bani puțini

1. Scrie un Blog

Statisticile recente arata ca bloggingul este o sursa viabila de venit. Care nu necesita o investitie initiala! Daca te hotarasti poti incepe de a doua zi. Articole despre calatorii, film, stil de viata, afaceri, finante, bucatarie si retete sunt doar cateva care pot aduce un venit considerabil. Cum sa incepi un blog? Este mai simplu decat ti-ai imagina. Nici macar nu e nevoie sa iti cumperi domeniu sau gazduire. Poti incepe sa scrii direct pe platforma WordPress.com, gratuit. Cum faci bani din asta? Pai prin Google Addsense de exemplu – Google afiseaza reclame pe blogul tau si te plateste in functie de cate persoane dau click.

2. Asistent virtual

Asistentii virtuali pot oferi o gama larga de servicii online cum ar fi de exemplu suport administrativ, suport pentru clienți, organizarea și comunicarea prin email, programare intalniri, facebook ads, programarea retelelor de socializare, evidenta contabila sau diferite alte taskuri de care este nevoie. Poți găsi joburi de asistent virtual pe websiteuri din strainatate ca Upwork sau People per Hour sau poți sa iti faci webiste-ul tău. Noi te sfatuim sa incepi intai prin a posta anunturi pe site-uri de freelenceri ca și cele amintite mai sus.

3. Freelancer

Oferirea de servicii ca si freelancer poate sa includa webdesign, optimizare SEO,traducere texte, editare, etc

4. Meditatii

Cunosti o limba straina? De ce sa nu iti folosesti competentele pentru a castiga niste bani? Cele mai cautate sunt meditatiile pentru copii la Engleza, Pian, Germana.

5. Affiliate Marketer

Programele afiliate iti ofera posibilitatea sa castigi bani prin directionarea potentialilor clienti spre website-urile respective. Tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii in aceste programe si apoi sa sharuiesti linkurile pe blogul tau, canalele social media (cum ar fi Facebook) sau pe website-ul tau daca dispui de asa ceva.

6. Autor e-Book-uri

Poti scrie despe orice te pasioneaza iar apoi sa vinzi online. Unele platforme iti ofera posibilitatea sa publici e-bookul gratuit pe platforma lor, cerand apoi un comision din vanzari, deci nu ai nevoie de investitie initiala.

7. Ofera ore de dans

Tine ore de balet / dans modern la o sala de sport (care se poate inchiria cu ora), sau la domiciliul clientului. Nu vei duce lipsa de doritori!

8. Instructor Yoga

Cu o pregatire minima si mult entuziasm poti deveni instructor Yoga.

9. Designer interior

Cu putina inclinatie spre design si multa pasiune poti construi o cariera frumoasa in acest domeniu.

10. Dog Walker

Ofera-ti serviciile de plimbare caini, proprietarii ocupati sunt dispusi sa scoata banii din buzinar pentru a se asigura ca animalele lor iubite isi primsc doza zilnica de aer proaspat si activitate fizica.

11. Bona

Iubesti copii si iti place sa petreci timp cu ei? Poti oferi servicii de babysitting la tine acasa sau la clienti. Una dintre cele mai simplu de implementat idei de afaceri pe bani putini.

12. Traducator

Pentru cei care cunosc cel putin o limba straina exista varianta de a lucra de acasa. Se poate demara fara bani prin plasarea unor anunturi.

13. Croitoreasa/ Modificare haine

Te pricepi la cusut modificat haine? Vei gasi o multime de clienti pentru modifcare costume, design creare rochii de nunta, etc.

14. Ofera servicii Airbnb

Locuiesti intr-o locatie cu potential turistic? Inchiriaza-ti locuinta pe perioada verii, sau inchiriaza o camera pe tot parcursul anului.

15. Specialist in ingrijirea gazonului

Inceperea unei afaceri de ingrijire a gazonului necesita unele echipamente, transport și o bază constantă de clienti. Investitia nu rebuie sa fie din buzunarul tau propriu insa, pentru ca exista oportunitatea ca pentru aceasta afacere sa accesezi fonduri europene (vezi mai multe Afaceri cu Fonduri Europene). Nici experienta de afaceri nu este necesara, activitatea de tundere a gazonului se poate invata foarte usor.

Ai nevoie de mai multe informații?

Vrei să-ți începi Afacerea cu Fonduri Europene Nerambursabile?

„Secretul succesului in viata unui om este cel de a fi pregatit pentru sansa sa atunci cand aceasta apare.”

Earl of Beaconsfield

Ai nevoie de consultanță pentru accesare fonduri europene nerambursabile?