Idei de afaceri Start-Up Nation

Firmă de producție software

Inginerie și consultanță tehnică

Cofetărie

PATISERIE

Cu ajutorul Programului Start-up nation poate fi demarata o activitate in domeniul productiei alimentare specializata in produse de patiserie.

Agenție de publicitate

Fabrică de mobilă

Producția de uși și ferestre de termopan

ARTICOLE DE IMBRACAMINTE PENTRU SUGARI

Cu ajutorul Programului Start-up nation poate fi demarata o activitate in domeniul productiei de articole de imbracamite pentru sugari si accesorii.
Alegerea hainelor pentru cei mici, alegere care trebuie facuta avand in vedere o multime de factori.
Fiind foarte delicata si sensibila, pielea copiilor poate suferi neplaceri in contactul cu diverse materiale textile care pot fi chiar toxice pentru acestia.
De asemenea, cei mici sunt foarte predispusi sa fie afectati de diverse alergii, astfel este necesara o mai mare atentie la confectionarea materialelor pentru hainele de sugari.

FABRICAREA DE ARTICOLE DE IMBRACAMINTE CROSETATE

Cu ajutorul Programului Start-up nation poate fi demarata o activitate in domeniul productiei de fabricare prin tricotare sau crosetare a articolelor de imbracaminte precum pulovere, jachete, veste.

FABRICAREA DE SOSETE SI CIORAPI

Ciorapii au un rol important, punând în valoare frumuseţea picioarelor. Uni, cu model, cu plasă sau decupaje, lucioşi sau maţi, aceştia dau o notă jucăuşă şi plină de viaţă. Ciorapii reprezintă cel mai folosit articol din garderoba unei femei şi datează din anii o mie cinci sute, cunoscând numeroase schimbări şi îmbunătăţiri de-a lungul timpului.

PRODUCTIE MATERIALE PUBLICITARE

Producția de materiale publicitare are o întindere foarte mare: de la produse de tipar digital până la produse promoționale.
Partea de tipar digital se împarte în producția de: broșuri, serii limitate de cărți, agende, mape și cărți de vizită, pliante, fly-ere etc. Partea de personalizare are o plajă foarte mare de aplicabilitate, de la promoționale cum sunt pixuri și brichete la panouri de prezentare, până la semne indicatoare, plachete din lemn, trofee, panouri de control pentru industrie, folii autocolante.
Cererea mondială de print digital crește puternic, ceea ce înseamnă că piața va crește la nivel global. Estimările indică o creștere semnificativă a pieței în următorii 5 ani, determinată de o serie de factori fundamentali, cum ar fi economia favorabilă pe termen scurt a tipăririi digitale versus serigrafie, creșterea e-commerce-ului (și, odată cu el, a capacității de reconfigurare a lanțurilor de aprovizionare pentru tipărirea la cerere prin intermediul printului digital), îmbunătățirea impactului printului digital asupra mediului, comparativ cu imprimarea tradițională.

FABRICAREA ARTICOLELOR CONFECTIONATE DIN TEXTILE – PATURI,LENJERIE DE PAT,DRAPERII,PERDELE.

Exista mai multe tipuri de lenjerii din bumbac, diferenta dintre ele fiind facuta de calitatea bumbacului. Aceasta diferenta este facuta de lungimea bumbacului fibra, cu cat fibra este mai lunga cu atat bumbacul este mai de calitate.
Cel mai cautat bumbac este cel Egiptean, dupa cum si numele il da de gol, acest timp de bumbac este produs doar in Egipt, foarte rar gasit in Romania.

FABRICAREA GEMURILOR SI DULCETURILOR

Gemurile si dulceturile sunt deserturi din fructe ce aduc aminte multora dintre noi de copilarie. Produsele sunt mult mai hranitorare si mai sanatoase decat alte tipuri de dulciuri.
Dulceața tradițională și gemul natural sunt adevărate medicamente pentru trup și suflet, pentru toți cei care caută gustul copilăriei

CATERING

Având în vedere faptul că trăim în era vitezei, iar lumea începe să pună accent foarte pe mare pe timpul petrecut cu familia și prietenii într-un mod mai eficient, nu puţini sunt cei care nu mai au timp să gătească zilnic și apelează la ajutorul unor firme specializate care să pregătească și să livreze prânzul sau cina. Mai mult, în foarte multe cazuri, la petrecerile organizate la firmă pentru sărbătorirea diferitelor evenimente, foarte multe dintre acestea apelează la societățile specializate în catering pentru planificarea petrecerii.
În multe situaţii, acest tip de business a început la domiciliu, însă pe măsura extinderii s-a ajuns la căutarea unor spaţii adecvate care să permită un volum mai mare de lucru, dar şi posibilitatea de a oferi produse într-o gamă cât mai variată. Estimările din sectorul de catering arată că numai piaţa comenzilor online se ridică la peste trei milioane de euro.

CABINET VETERINAR

Investiția într-un cabinet veterinar este condiționată de apariția unor aparate și instrumente noi. Tehnologia și descoperirile în medicină evoluează constant, de aceea este foarte greu să știi de ce sumă ai nevoie. În actualitate, cererea pentru servicii veterinare de calitate este mai mare decât oferta, iar acest lucru implică, în primul rând, prețului crescut al echipamentelor medicale și dotărilor specifice unui cabinet de medicină veterinară.

Ai nevoie de mai multe informații?

Vrei să-ți începi Afacerea cu Fonduri Europene Nerambursabile?

„Secretul succesului in viata unui om este cel de a fi pregatit pentru sansa sa atunci cand aceasta apare.”

Earl of Beaconsfield

Optim Consulting

Servicii profesionale
de consultare şi elaborare proiecte START UP NATION

Ai nevoie de consultanță pentru accesare fonduri europene nerambursabile?